Avg 2022 Nov začetek Tamare Zidanšek: Še nikdar tako pripravljena 16. Avg 2022 Zaslužil si je, da se z njim ne pogovarjamo več o Mariboru 7. Avg 2022 Če me Luka Dončić ne bi imel za kompetentnega, me ne bi bilo 31. Jul 2022 Slobodan Subotić iz Slovenije na afriški beton, ki odpre oči 23. Jul 2022 Albert Riera: Z Olimpijo sem v roke dobil ferrarija Konferenčna liga 21. Jul 2022 Drzne napovedi nepričakovanega junaka Olimpije 20. Jul 2022 Fant, ki lahko postane najboljši slovenski atlet v zgodovini 17.
Košarka Slovenija – Francija 7. 9. 2022 ob 17. 15 tekma prenos v živo, live stream Evr. - TELEX. siVeč iz medijaReal Madrid vs. Barcelona (El Clásico) 15. 1. 2023 ob 20. 00 prenos v živo / live... Real Madrid vs. Barcelona (El Clásico) je finale španskega superpokala (Supercopa de Espana), ki bo potekal 15. 00. Finale španskega superpokala se... več »Svetovni dan snega 2023 poteka danes, 15. januarja v Kranjski Gori z Mini... Svetovni dan snega 2023 (World Snow Day 2023) obeležujemo danes, 15.
Okt 2022 Preobrazba Luke Elsnerja. "Uživam kot še nikoli. " 16. Okt 2022 Iskreni Benjamin Šeško: Tepe me, ker sem predobrega srca 12. Okt 2022 Cedevita na novo zgradila staro Olimpijo brez roka trajanja Eurocup 9. Okt 2022 Anamarija Lampič: Iz smučarskega teka me ni poklical nihče Biatlon 2. Okt 2022 Ne manjka nam veliko, da bomo (znova) resna nogometna nacija 25. Sep 2022 Benjamin Šeško: Rad bi, da me nehate primerjati s Haalandom 22.
Zaglave je kraj / mesto v katerem se odvija hrvaška serija Kumovi oz. v slovenščini Botri. Serijo Botri (Kumovi) si lahko ogledamo tudi v Sloveniji na POP TV... več »Obraz prave ljubezni koliko delov, igralci, konec, zadnji del turške serije Obraz... Obraz prave ljubezni (Baraj) je turška serija, ki jo POP TV predvaja od konca novembra 2022. V Turčiji je bila serija predvajana na televiziji FOX med letni...
Slovenija - Francija : Olimpijske igre - Košarka, Prenos tekme
KZS2. SKLKošarkarji 2. SKL za moške so včerajšnjo soboto odigrali vseh šest tekem 14. kola. Skoraj povsod so se veselili domačini, le v Postojni so se bolj izkazali igralci gostujoče ekipe. Najbolj napeta tekma je potekala v Novi Gorici, kjer so se gostje v zadnjih desetih sekundah približali na točko zaostanka. To pa ni bilo dovolj za zmago, saj je Gorica nato z zadetim prostim metom v zadnjih treh sekundah utrdila razliko in dvoboj zaključila z rezultatom 67:65. Najboljši strelec 14. kola je z 32 točkami postal igralec ECE Triglava Kranj, Lovro Urbiha. Prav tako je dosegel najboljši statistični indeks, in sicer 34. Naslednji tekmi sta na sporedu 18.
Odbojkarska zveza Slovenije
Maj 2022 S Pogačarjem gredo po zmago in ne le premagati Rogliča 7. Maj 2022 Pred gradnjo hiše želi rise popeljati tja, kamor sodijo 1. Maj 2022 Pred navijači mu je bilo kar nekoliko nerodno Drugi športi - ostalo 24. Apr 2022 Ronaldo iz Pirana in njegov šopek zanimivih nogometnih zgodb 23. Apr 2022 Televizijski sodniški analitik, ki je priznal svoje napake 17. Apr 2022 Od grške pravljice do kalvarije: Narobe je šlo prav vse 13.
Slovenci že proslavljali, a zadnjo so imeli Francozi - 24ur.com
Apr 2022 Vladimir Stepania o Ljubljani, novem življenju in vojni 9. Apr 2022 Pozabljena legenda Maribora, ki danes pomaga bolnim ljudem 7. Apr 2022 Žan Celar: Lahko bi igral za Romo, a na koncu... 6. Apr 2022 Udarec je še večji, ker so bili prepričani v napredovanje 5. Apr 2022 Obisk Gambije bo moral počakati: Poklicala je Slovenija 27. Mar 2022 Senijad Ibričić: Življenja se je naučil na ulici 19.
Jul 2022 Simon Rožman: Z mano ni konec, Domžale bodo navduševale 15. Jul 2022 Matej Oražem: Še ene take sezone si ne moremo več privoščiti Če bomo zaostali še bolj, ni več rešitve za naš nogomet 3. Jul 2022 Še dve, tri okrepitve in Olimpija se bo borila za naslov 28. Jun 2022 Bolj kot tekmecev Pogačarja in Rogliča se boji koronavirusa 27. Jun 2022 Žan Kranjec: Žal mi je le, da oče tega ni doživel 11. Jun 2022 Po razkritju tekmecev mu je še bolj žal, da SP ne bo doma 6. Jun 2022 Brez Dragića in Dončića ne bi bil, kar sem 28. Maj 2022 Jure Zdovc: junak modre simfonije na novi poti 22. Maj 2022 Dolgolasi nogometni romantik, ki lahko reši Maribor 15. Maj 2022 Njegova "agenta" sta bila tudi Zeljković in Handanović 10.
Slovenija - Francija: Olimpijske igre - Košarka, Prenos tekme v živoSlovenija je v Tokiu še naprej ostala neporažena in jo le še ena zmaga loči od olimpijske medalje. Proti zmagi nad Nemci je v naši reprezentanci blestel Zoran Dragić s 27 točkami. Zadel je vseh šest metov za dve točki in tudi pet trojk! Slovenija se bo v polfinalu pomerilia s Francijo, ki je v napeti tekmi premagali Italijo. Reprezentanco Francije zastopajo uveljavljeni košarkarji iz lige NBA in Evrolige. Eden glavnih nosilec igre je Rudy Gobert.
TV Arena Sport Slovenija: Domov
Dec 2022 Milenko Ačimović: Všeč mi je Messi, ker je len 18. Dec 2022 Nekoč Modrićev mentor, danes ljubljenec navijačev Maribora 17. Dec 2022 Velika želja Zorana Dragića: Poskušajmo končati v stilu Benjamin Šeško: Verjamem, da lahko presežem rekord Zahovića 4. Dec 2022 V upanju na poletje z vpogledom v Dončićevo Matrico 27.
L'Etape Slovenia by Tour de France v Kranju
Jan 2023 Odlična Lana Ščuka do skalpa evropskega velikana (VIDEO) Liga prvakov 12. Jan 2023 Nam lahko kdo pojasni, kaj je tu razmišljal De Gea? (VIDEO) Nogomet - video 6. Jan 2023 Kolumna Prikaži vse Colorado, imamo problem(e) Hokej Konec debate, ki v resnici že dolgo ni imela nobenega smisla Katar 2022 19.
Sep 2022 Pogled v zakulisje: kdo krmari in kam pelje barko Olimpije? 21. Sep 2022 Jaka Bijol: Haaland? Tega se ne da obraniti 19. Sep 2022 Selektorjeva odgovornost? Aleksander Sekulić odgovarja Eurobasket 2022 18. Sep 2022 Kapetan Tine Urnaut: Gre za res velik uspeh 12. Sep 2022 Metod Ropret: Mislim, da bo Cretu ostal naš selektor 11. Sep 2022 Gregor Hrovat: Želim dokazati, da spadam tja 8. Sep 2022 Nejc Vidmar: Lovorik, ki sem jih osvojil, mi ne morejo vzeti 4. Sep 2022 Da je v senci Pogačarja in Rogliča, mu več kot ustreza Kolesarstvo 27. Avg 2022 Kako biti konkurenčen s fanti, ki bodo prvič sedli na letalo 21.
Slovenija - rezultati, razporedi - Livesport.com
Nov 2022 Naslednja želja Matjaža Keka? Biti del spektakla v Nemčiji Kaj bi šele bilo, če bi imeli pogoje, kot jih imajo druge 13. Nov 2022 Velika galaktična izkušnja Urbana Klavžarja 8. Nov 2022 Na morju se je že dokazal, zdaj se želi še v politiki 6. Nov 2022 Praznična izpoved Zmaga Sagadina 30. Okt 2022 Če želiš biti prvak, moraš premagati vsakogar, tudi Maribor 29. Okt 2022 Čontala iskreno o vsem, kar se je o njem in Muri govorilo 24. Okt 2022 "Življenje mi je rešil zgrešen udarec na zaključno žogico" Tenis 23.
14 07:45 Oglašujte pri nas Arena Sport ponuja izredno učinkovito ciljno oglaševanje. Bi vaši izdelki in storitve zanimali športne navdušence? Poiščemo vam prave priložnosti ter ustvarjamo inovativne vezi med oglaševalci in gledalci. PREBERITE VEČ Ne spreglejte Ta teden ne zamudite IHF Svetovno prvenstvo 2023 (m)Slovenija - Francijaponedeljek, 16.
36-letnic... Mount: Učim se od Dončića petek, 06. 2023 Zvezdnik angleškega Chelseaja je v ekskluzivnem pogovoru z Areno Sport Slovenija pojasnil, da se zgleduje po slovenskemu košarkarskemu zvezdniku Lu... Izjemna gesta Jacka Grealisha četrtek, 10. 11. 2022 Video, ki vam bo polepšal dan! Vzemite si nekaj minut časa in poglejte čustven video, v katerem Jack Grealish osreči velikega navijača Manchester C... Premier League, pregled 15. kroga ponedeljek, 07. 2022 Arsenal je slavil na londonskem derbiju, Manchester City pa je s poznim golom Erlinga Haalanda premagal Fulham.
L’Etape Slovenia by Tour de France v KranjuRegistracija Kmalu se odpre REZULTATI L'ETAPE SLOVENIA 3. in 4. 9. 2022 je potekala 1. izvedba L'Etape Slovenia v Kranju. Prva izvedba L'Etape Slovenia je uspešno za nami. Zadovoljstvo in razpotegnjeni nasmehi na obrazu kolesarjev je tisto, kar smo si želeli. Hvala vsem za skupno zgodbo in ČESTITAMO! Se vidimo naslednje leto, 3. 2023. SPREMLJAJ NOVICE, PRIJAVI SE SPODAJ n/a The premiere of L'Etape Slovenia 2022 caught in a video highlight Premierna izvedba L'Etape Slovenia by Tour de France, ki se je kolesarila 3. 2022 s centralnim prizoriščem v Kranju in po krajih kar enajstih občin: Kranj, Šenčur, Vodice, Komenda, Medvode, Kamnik, Cerklje na Gorenjskem, Preddvor, Naklo, Radovljica in Tržič, je dobila video pečat.
Športni prenosi v živoOd 11. do 29. januarja 2023 bosta Poljska in Švedska gostili moško svetovno rokometno prvenstvo. Na njem bu nastopla tudi Slovenija, ki ji je mednarodna rokometna zveza dodelila posebno povabilo. Slovenija se bo v Katovicah pomerila s Francijo, Poljsko in Savdsko Arabijo, kjer bo igrala v skupini B. Ta skupina se križa v nadaljevanju s skupino A v kateri bodo nastopili Španija, Črna gora, Čile in Iran. Prenose tekem slovenske reprezentance boste lahko spremljali v živo na RTV SLO 2 in Areni Šport. Arena šport bo prenašala v živo tudi ostale tekme svetovnega prvenstva. DanesJutriSre. Čet.
Slovenija – Francija prenos v živo - UPORABNA STRAN
New Castle - Prenos v živo: EuroBasket 2022 in svetovno prvenstvo
Šport TV